RebelGuide 

ACTIE Wil je jezelf ontwikkelen en je verdiepen in de vijf thema's uit de RebelMethode? Deze periode kun je de RebelGuide inzetten om individueel aan de slag te gaan! That's new! Ga je later met je team aan de slag met een RebelBox? Dan vul je de guide nog een keer in en kun je zien welke ontwikkeling je al hebt doorgemaakt.

#Funfact: met het RebelTeam doorlopen we de guide elk jaar, individueel en in teamverband. En je raadt het al; je leert elke keer weer nieuwe dingen, komt tot nieuwe inzichten en het blijft fun! 

De informatie en oefeningen in de RebelGuide leren jou wat jij nodig hebt om je goed te voelen én dagen je uit om hiernaar te handelen.  Wil je inzicht krijgen in je eigen energiebronnen, in jouw waarden en talenten, in wat je wilt bereiken en wil je leren hoe je nog fijner samenwerkt?
Dan is de RebelGuide echt iets voor jou!

€ 29,95,- p.p. (incl. BTW en verzendkosten)
De RebelGuide is nu te bestellen in de webshop.

RebelGuide 

Hoe werkt het? Nou, eigenlijk heel eenvoudig. Het programma in onze RebelGuide bestaat uit vijf thema's. Elke week staat één thema centraal, met vooraf een extra week voor kickoff van het programma en achteraf een extra week ter afronding. In totaal duurt het RebelGuide programma dus 7 weken. In de Kickoff video leggen we uit hoe de RebelMethode in elkaar zit en wat je de komende weken mag verwachten. Wekelijks krijg je een video toegestuurd over het nieuwe thema van de week. In de laatste week blikken we terug en geven we tips over hoe jij ervoor zorgt dat je blijft doen wat goed is voor jou. Je bent per week ongeveer 1 uur bezig met de opdrachten, je bepaalt zelf wanneer je eraan werk én er gebeurt een hoop onbewust! Hoe dat werkt leggen we je uit in de Kickoff video!

Bijkomend voordeel: het programma duurt 7 weken, precies de tijd die nodig is om echte gedragsverandering voor elkaar te krijgen.


 

Ja! Ik wil de RebelGuide

 

Naar de gratis liveblog

Let's Rebel! 

En dan? Zodra jij de RebelGuide hebt besteld krijg je van ons een e-mail met de eerste informatie ter voorbereiding. Ondertussen zorgen wij dat de RebelGuide zo snel mogelijk jouw kant op komt! Zodra je jouw bestelling hebt ontvangen kun je alvast het eerste thema gaan lezen en de eerste opdrachten maken. 

Uitbreiden

Doorloop je de RebelGuide liever met jouw team? Kijk dan op deze pagina
Wil je het individueel aanpakken maar heb je behoefte aan 1-op-1 coaching? Neem dan contact met ons op.