Na een half jaar rebelleren in 2020..

Wat een bizar half jaar. Wij hadden 'm heel anders ingeschat. Net als zo ongeveer iedereen vermoeden we. Maar jemig, wat heeft dit afgelopen half jaar een boel gebracht. En wat hebben we ons weer gerealiseerd hoeveel het loont om te denken in mogelijkheden en gewoon door te gaan. 

Hoe zagen deze mogelijkheden er nu uit?

Maarliefst 6 #digivrijmibo's en een #digibevrijmibo op de Groninger grachten. Online programma's stonden zeker niet op onze to do-lijst en nu zijn ze er gewoon. Hebben we met dertig medewerkers ons RebelBox-programma online doorlopen en met maar liefst 60 directieleden een online RebelBoost! gedaan. Was er de allereerste RebelCheckUp: een online sessie om te checken hoe rebels jouw organisatie is. En in deze laatste maand uiteindelijk toch ook de start van onze RebelMaster opleiding. Deze zou al bijna afrond zijn in het oude plan, maar loopt nu gewoon nog lekker door tot december. 

Was het makkelijk?

Nee. Ging het vanzelf? Nee. Maar was het een rebels avontuur, hebben we elkaar supergoed leren kennen en weten we inmiddels dat we niet voor één gat te vangen zijn? Ja! Op naar nog veel meer avonturen in de tweede helft van 2020!

Wat was jouw doel voor 2020? Is 'ie veranderd? Waar ben je het meest trots op? We zijn benieuwd!