Ook zo blij dat 2020 er bijna op zit?

Dit bizarre jaar vraagt om een waardige afsluiting! Jouw team verdient een feestje!

 

Persbericht:

‘’Ik maak me oprecht zorgen over de consequenties van Corona op onze mentale gezondheid. Volgens het NCPSB hebben we momenteel te maken met 4 miljoen Nederlandse werknemers die vanwege burn-out gerelateerde klachten uit kunnen vallen.’’, vertelt Anique Wijnhoud, founder van Rebelpoint. ‘’Dat vraagt om actie. We zien bij onze klanten dat het ook anders kan. En we snappen, werken aan je team lijkt live leuker en makkelijker. Maar onderschat niet wat er online kan. Kies voor en-en in plaats van of-of. Want als we zo doorgaan en ‘niets’ doen gaat dit ons nog veel meer kosten. ’’

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie
Rebelpoint traint, coacht en adviseert op gebied van werklef: durven doen wat goed is voor jou en je organisatie. Organisaties met werklef als basis van hun bedrijfscultuur bieden een gezonde en energieke werkomgeving. Het vertrouwen dat heerst in de organisatie voel je meteen als je het pand binnenstapt, of bij het inloggen in Zoom. Kartrekkers van deze organisaties geloven dat medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn. En dat je het echt sámen doet.

Ook zo blij dat 2020 er bijna op zit? Dit bizarre jaar vraagt om een waardige afsluiting!
Anique vertelt: ’’We horen van veel directies, HR medewerkers en leidinggevenden dat de energie en de verbondenheid in organisaties flink zijn gedaald. Daarnaast ligt de prioriteit in organisaties nu niet bij teambuilding. Toch is dit juist het moment om daarin te faciliteren en medewerkers handvatten te geven: hoe houd je de energie erin, de verbinding met elkaar en blijf je doen wat goed is voor jou en jouw organisatie? Gebruik de decembermaand voor een terugblik, om behaalde successen te vieren en vooral vooruit te kijken.’’

Stel het niet uit, ga aan de slag
Minister president Rutte benoemde nadrukkelijk dat bij elkaar komen óók niet is toegestaan voor teambuilding. Dus veel organisaties kiezen voor uitstel naar 2021, zodat de teambuilding activiteit live kan plaatsvinden. Hoe zorg je er dan nú voor dat medewerkers gemotiveerd, gezond en enthousiast blijven? Dat medewerkers het jaar positief afsluiten? En na de kerstvakantie weer vol goede moed van start gaan? Anique: “Wij hebben dé manier.”

Combineer het jaarlijkse (kerst- of nieuwjaars)feestje met teambuilding
Kan dat digitaal? Ja, dat kan! Een teambuilding quiz met opdrachten, stellingen en vragen. Met daarna een uur lang muziek van DJ Arnoud, verzoeknummertjes zijn welkom! Voor teams die meer de diepte in willen is er de uitgebreide teambuilding variant met een korte terugblik op 2020 en uitgebreid vooruitkijken naar 2021. En de studio? Die wordt volledig ingericht in het thema en in de stijl van de organisatie. Meer informatie en reserveren kan via www.digiteambuilding.nl.