#digivrijmibo

Rebelpoint introduceert met drie partners een nieuw woord: digivrijmibo! De welbekende vrijdagmiddagborrel, maar dan digitaal. Iets meer afstand maar minstens zo gezellig! Nu we we elkaar niet fysiek kunnen opzoeken, doen we het digitaal. 

In Groningen zorgt DJ Arnoud van 2Join voor een digitaal feestje, de live registratie wordt verzorgd door Bano. De online Photobooth is van SBS Fotomarketing! Anders dan bij een livestream kunnen we elkaar zien en zorgen wij voor interactie via de chat.

Zo leuk als het afgelopen vrijdag op de #digivrijmibo was, zo leuk zal het ook deze vrijdag worden. Dit doen wij vanuit Rebelpoint voor jullie. Om jullie met elkaar te blijven verbinden en uit te nodigen om de #happyrebel in jou te tonen! Ook nu je wellicht niet meer dagelijks in het gezelschap van je collega’s bent. Zit je nu thuis op je geïmproviseerde kantoor, aan de eettafel of ben je aan het bankhangen met de kids, wees welkom! Onze live DJ draait lekkere plaatjes (verzoeknummers zijn welkom) én uiteraard zorgen wij voor rebelse interacties.

  • Warning: je zal de hele week naar de volgende borrel blijven uitkijken!
    Tot vrijdag ????

Be there!

Datum: Dinsdagmiddag 5 mei 2020
Tijd: 15.00 uur
Virtuele locatie: Zoom | code: 893-9871-7524
Online Photobooth: Maak hier een foto als je erbij bent!

 

Naar de #digivrijmibo

 


#supportdehoreca
Het moge natuurlijk duidelijk zijn dat we nu (nog meer) ondervinden hoe waardevol live contact is. We hopen dan ook dat de situatie rondom het coronavirus binnen niet al te lange tijd onder controle is, zodat we onze favoriete horeca locaties weer kunnen bezoeken. Om iedereen in de horeca een hart onder de riem te steken hebben we een afbeelding gemaakt die je kunt opslaan en op de pagina’s van jouw favoriete horecagelegenheden kunt delen! Of deel de afbeelding zelf en tag de horeca!

 

Download #supportdehoreca

 

RebelChallenge Liveblog

 

Geschreven door: Margreet Tijms, Anique Wijnhoud en Sharon Rodenburg