"Ik raad elk team aan om met de RebelBox aan de slag te gaan!"

De Pieces aan de Herestraat in Groningen is nu officieel een Rebelpoint! In de afgelopen 40 dagen hebben de medewerkers met behulp van de RebelBox inzicht gekregen in en gewerkt aan hoe zij energieker en gelukkiger kunnen werken. Hoewel het al een topteam was, heeft de RebelBox nóg meer uit de medewerkers en het team gehaald. Met prachtige resultaten als gevolg. 

De vraag van de Pieces

Anouk is shopmanager van de Pieces. Ik ken haar als een happy rebel van de locatie aan het begin van de Herestraat en heb enkele maanden geleden een RebelStory over haar geschreven. Toen ik haar vertelde over de RebelBox, was ze direct enthousiast. Niet omdat het team zo slecht functioneert, maar omdat ze graag meer inzicht zou willen in hoe ze ervoor kan zorgen dat ze de goede medewerkers voor de shop aantrekt en behoudt. Hoe kan ze ervoor zorgen dat zowel de parttimers als de fulltimers een gelukkig team vormen dat ervoor zorgt dat elke klanten gelukkig de deur uitloopt? Hoewel Anouk op dit vlak al veel kennis en ervaring had opgedaan en liet zien dat ze in staat is om goede en positieve medewerkers om zich heen te verzamelen, was ze nieuwsgierig of de RebelBox het team naar een nóg hoger niveau kon tillen. 

 

40 dagen aan de slag

Ruim veertig dagen geleden is de Pieces aan de slag gegaan. Medewerkers gaven aan niet zo goed te weten waarom de RebelBox in hun team werd ingezet, aangezien het team al zo goed liep. Anderzijds waren ze nieuwsgierig naar de resultaten. Gisteravond vond de eindsessie plaats en hebben we de veertig dagen geëvalueerd. 

Fantastische resultaten!

Het enthousiasme en de energie straalden er vanaf toen we gisteren bij de Pieces aankwamen. De RebelBox heeft het team veel opgeleverd. Medewerkers ervaren een nog betere en positievere sfeer in het team. Samen maken ze elkaars werkdag nog leuker en weten ze van elkaar waar iedereen energie van krijgt!  "Het heeft ons veel inzicht gegeven in wat maakt of ik energiek aan het werk ga en met energie weer thuis kom aan het eind van de dag. De RebelBox en de thema's die hieronder vallen laten je stilstaan bij wat je doet er waar je voor kiest in het leven en in het werk. Waar krijgen we energie van? Wat vinden we echt belangrijk en waar zijn we goed in? En hoe kunnen we dit nog meer integreren op de werkvloer, zodat werk leuker wordt en klanten het nog leuker vinden om bij ons langs te komen?"

 

Anouk voegt hieraan toe dat ze door de RebelBox beter weet hoe ze de goede mensen aantrekt en behoudt. Zo is de RebelGame een leuke manier om een sollicitatiegesprek of een functioneringsgesprek anders en posititiever in te richten! 

Waarom jouw team aan de slag moet met de RebelBox!

Anouk raadt elk team aan om met de RebelBox aan de slag te gaan. Het kan zijn dat je als team of organisatie te maken hebt met ziekteverzuim en verloop of dat je moeite hebt met het aantrekken van de goede mensen voor jou bedrijf. Of dat de betrokkenheid en de energie in je team of organisatie laag is. Anderzijds is de RebelBox geschikt wanneer je je als team of organisatie wil onderscheiden en het beste uit de organisatie en haar medewerkers wil halen. Nog niet overtuigd of heb je vragen? Neem dan contact op via info@rebelpoint.nl of bel naar 0652238498.