#RebelSummer: doe je mee?

Je vakantie staat voor de deur. Terwijl je met je voeten in het zand wilt zitten, zit je met je handen in het haar. Herkenbaar? Laten we het deze zomer eens anders aanpakken. Want zeg eens eerlijk: als het ons in de zomer al niet lukt om te doen wat goed voor ons is, hoe doen wij dit dan de rest van het jaar? Rebelpoint roept elke werkende Nederlander op om mee te doen. Maak jij van jouw zomer een #RebelSummer?

Vakantie(stress) is… voor iedereen anders

Vakantiestress is een fenomeen waar veel mensen op de één of andere manier last van hebben. Gevoelsmatig beland je rond de vakantieperiode in een spagaat tussen verantwoordelijkheid voor je werk en de verplichting ultiem van een vakantie te moeten genieten.

Het doel van een #RebelSummer: je hoeft geen tijd te besteden aan het opladen van je (volledig lege) batterij en kan direct ontspannen tijdens deze welverdiende vakantie. Tijdens je vakantie laat je alle gedachten over je werk los. Na deze fantastische vakantie kijk je weer uit om naar je werk te gaan en heb je zin om om je werk vol energie op te pakken. Het werk is in de tussentijd opgepakt door je collega’s door de heldere afspraken die jullie hebben gemaakt.

afbeelding #RebelSummer: doe je mee?
afbeelding #RebelSummer: doe je mee?

 

Vakantie is…

In drie blogs delen we verhalen over de beleving van en de aanloop naar vakantie. Herken jij je in één of meer van de verhalen? Weet je waar jij zelf behoefte aan hebt? En jouw collega’s? Wil je bijvoorbeeld af en toe een update dat alles op rolletjes loopt? Of heb je hulp nodig bij het werk afronden voorafgaand aan de vakantie? Heb het lef en voer een ander gesprek bij het koffiezetapparaat.

afbeelding #RebelSummer: doe je mee?
afbeelding #RebelSummer: doe je mee?
 
afbeelding #RebelSummer: doe je mee?

 

Boost your Summer!

Wil je met jouw team of organisatie gelijktijdig actief aan de slag gaan met de vragen: wat heb ik nodig om te doen wat goed is voor mij deze zomer én om met energie en enthousiasme het hele jaar door te werken? We komen graag langs om jou en jouw collega's op weg te helpen. Durf jij het aan? 

Boek een RebelBoost!

En/of: wil je jouw medewerkers of collega's eens verrassen vóór de kerstdagen? Met dit #RebelSummer-pakket geef je hen een #RebelSummer cadeau. Een dagelijkse reminder die hen er voor, tijdens én na de vakantie aan herinnert om #happyrebel-keuzes te maken! Klik op de onderstaande afbeelding als jij dit jouw medewerkers of collega's gunt! Het pakket is mede mogelijk gemaakt door Join The Pipe
 

Dat is iets voor ons!

 

De campagne samengevat

Rebelpoint roept elke werkende Nederlander op om mee te doen. In de dagelijkse omgang met elkaar én op social media. Gebruik de #RebelSummer-hashtag en doe mee!

Daarnaast alvast een aantal suggesties van onze kant:

  • Volg Rebelpoint de komende twee maanden actief op LinkedIn, Facebook en Instagram. We zullen ontzettend veel tips met je delen voor een #RebelSummer! Tip jij jouw collega's om hetzelfde te doen? Want je snapt wel dat ook jij hier baat bij hebt :-)  
  • Enthousiasmeer jouw collega's en/of medewerkers voor een RebelBoost! Waarom? Met de RebelBoost onderzoek je samen met jouw collega's hoe jullie allemaal als een #happyrebel de #RebelSummer tegemoet kunnen gaan en na de zomer weer met energie en enthousiasme te beginnen! Meer informatie kan je vinden in onze brochure. Heb je al zin om te rebelleren? Vul dan vast dit formulier in om een plek te reserveren in onze agenda!
  • Verras jouw medewerkers of collega's dit jaar eens vóór de kerstdagen met een #RebelSummer-pakket! Bestellen kan tot 1 juli!