Opleiding RebelMaster

Onze missie is om écht impact te maken en een arbeidsmarkt vol #happyrebels te creëren. Aangezien wij dit niet met z'n tienen voor elkaar krijgen, hebben wij iets tofs bedacht. In maart 2020 starten wij met de opleiding tot RebelMaster! Als RebelMaster ervaar jij zelf de impact van onze producten, word jij een die-hard #happyrebel en ga jij onze methode helemaal begrijpen. En nog veel belangrijker: je leert hoe je deze kan toepassen in jouw werk of organisatie.

Ben jij...

 • Moedig? Durf jij dingen die je spannend vindt toch te doen, ook al weet je de uitkomst er niet van? 
 • Authentiek?  Zeggen mensen: "ja, dat ben jij?" Sta je ergens voor? Gevalletje my way or the highway zonder dat je daarmee een irritant betweterig typ bent. 
 • Altijd bezig met ontwikkeling? Krijg je jeuk van “dat doen wij hier nou eenmaal altijd zo”? Weten mensen dat zij bij jou moeten zijn voor out of the box en innovatie? En staan jouw eigen ontwikkeling en/of de ontwikkeling van jouw team of organisatie voor jou altijd centraal?
 • Vol van vertrouwen? Geloof je dat iedereen in de basis de beste bedoelingen heeft en dat je door vertrouwen te geven ook vertrouwen terugkrijgt?

Wil jij...

 • de betrokkenheid en bevlogenheid van mensen in jouw organisatie vergroten?
 • aan de slag met thema's als duurzame inzetbaarheid, mentale gezondheid, eigen regie en ontwikkeling?
 • inspireren, motiveren, adviseren, trainen en coachen
 • weten welke aanpak en tools WEL werken om te zorgen voor gedrags- en organisatieverandering?

Dan kan jij wel eens de perfecte kandidaat zijn voor onze RebelMaster opleiding!

Klinkt gaaf hè? Even concreet. Wat houdt dat in?

In 6 maanden komen we 7 dagen bij elkaar. We beginnen met de RebelBoost: onze succesformule waarin jij in 2 uur op een interactieve, energieke manier kennismaakt met de RebelMethode. De RebelMethode helpt mensen om zich goed te voelen in hun (werk)leven en daarnaast goed hun werk te doen. Het is daarnaast een geschikte manier om bijvoorbeeld  als leidinggevende, directie of HR te achterhalen wat mensen hiervoor nodig hebben en hier direct op in te kunnen spelen. De methode is een mix van op wetenschappelijk onderzoek en interventies uit de (positieve) psychologie én van onze eigen best practises uit de afgelopen vijf jaar. Vooral tijdens de Kick Off nemen we je mee in de theorie. In de trainingsdagen die volgen zal je zien dat onze methode niet alleen wetenschappelijk is onderbouwd, maar ook nog eens heel gaaf en praktisch is. En hoe fijn is het dat medewerkers deze interventie wél waardevol vinden?

Na de Kick Off maak je elke trainingsdag kennis met één van de vijf RebelThema's. En belangrijker nog: we gaan er vooral mee aan de slag. Want kennis is leuk, maar uiteindelijk ontstaat (gedrags)verandering alleen door ook daadwerkelijk te doen. Je gaat leren hoe je rebelse interventies ontwikkelt, je gaat ze vervolgens geven in de groep en ermee oefenen in je werk. Al doende kom je erachter wat werkt en wat niet werkt en delen wij onze ervaringen op dit vlak met jou.  Waarom alles opnieuw uitvinden als wij al het voorwerk al hebben gedaan én impact boeken in teams en organisaties?  We koppelen de thema's aan (soft)skills, zoals feed forward geven, motiveren, begeleiden en omgaan met weerstand. We sluiten de opleiding aan op jouw specifieke wensen. Met een rebelse opdracht voor de start van de opleiding achterhalen we wat jouw leerdoelen zijn. 

Wat geloof, weet, snap en kan ik na de opleiding?

 • Als RebelMaster ben jij dé expert in de RebelMethode. Je kent de methode door en door, kan de theorieën waarop het gebaseerd is toelichten en weet waarom de methode werkt zoals hij werkt.
 • Als RebelMaster begrijp je hoe de RebelMethode in verband staat met verschillende organisatievragen en kan je hierin adviseren en maatwerk leveren. Denk aan thema's als: duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuim, aantrekken en behouden van talent, eigen regie en ontwikkeling.
 • Als RebelMaster kan je zelf interventies uitvoeren en kan je mensen in organisaties motiveren, trainen en coachen om #happyrebels te worden.  
 • Als RebelMaster kan je zelf interventies ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften in jouw organisatie. 
 • You practice what you preach. Als RebelMaster weet jij zelf ook wat jij nodig hebt om je goed te voelen en je werk goed te doen. En belangrijker nog: je hebt het lef om ernaar te handelen! Want eerlijk is eerlijk: weten is één, maar dóen is nog een veel grotere uitdaging?

Kortom: na de opleiding weet je hoe en wanneer je al onze huidige en toekomstige producten in kan zetten in jouw eigen organisatie en kan jij zelf aan de slag met een geschikte aanpak die WEL werkt! 

Praktisch

Wanneer? 7 bijeenkomsten op vrijdag 13 maart, vrijdag 27 maart, vrijdag 10 april, vrijdag 24 april, vrijdag 15 mei, vrijdag 5 juni en vrijdag 26 juni.

Waar? Op basis van de aanmeldingen bepalen we een centrale locatie.

Wat kost het?  €2.500,- excl. btw  €2.000,- excl. btw voor de eerste groep om de lancering te vieren!
Heb je nog een opleidingsbudget voor 2019? Ontvang in 48 uur een offerte en regel het direct!

Max. groepsgrootte? 15 personen.

Is deze opleiding geschikt voor mij?

Je kan je nu aanmelden voor het webinar op dinsdag 17 december om 19.00 uur en op woensdag 18 december om 18.00 uur. In dit webinar vertellen wij jou meer over de opleiding en kan jij al jouw vragen stellen! En je kan dan natuurlijk andere potentiële RebelMasters ontmoeten! Wil je hierbij zijn of wil je gewoon even met ons bellen om te onderzoeken of deze opleiding geschikt voor jou is? Klik dan op de onderstaande button!


Dit wil ik!

Even bellen naar 0850685591 of mailen naar info@rebelpoint.nl kan natuurlijk ook!