ZZP'er en op zoek naar een toffe werkplek?

Ben jij een zelfstandig ondernemer en ben je op zoek naar een werkplek? Lees dan vooral even verder.

Rebelpoint

Rebelpoint is gevestigd aan de H.L. Wichersstraat 7a. Op het kruispunt van een van de drukste straten van het centrum van Groningen.  Een prachtige plek om klanten te ontvangen en een inspirerende omgeving voor het laten onstaan van de creatiefste ideeen. Je kent de plek en het pand vast wel, wanneer je regelmatig staat te wachten voor de stoplichten. Rebelpoint is een trainings- en coachingbureau dat zich richt op het verhogen van het nationaal werkgeluk en biedt vanaf hier haar diensten aan. 

Een werkplek voor rebelse ondernemers!

Op zo'n inspirerende plek horen ondernemers thuis die elkaar inspireren. Op dit moment werk ik, Anique Wijnhoud, hier zelfstandig en verzorg ik hier de trainingen en coachinggesprekken die ik aanbied. Hiernaast ben ik voor opdrachten vaak op pad en dit maakt dat het pand niet voor de volle 100% wordt benut. Naar aanleiding van de vele vragen die ik van mede-ondernemers krijg over de huur van de ruimte voor diverse doeleinden, is bij mij het idee ontstaan om met een aantal ondernemers in het pand te gaan samenwerken en op die manier met meerdere gemotiveerde ondernemers te werken aan mijn missie!

Herken jij je in de volgende punten?

  • Je bent een zelfstandig ondernemer
  • Je bent op zoek naar een werkplek in de stad
  • Je bent op zoek naar een ruimte die je kan reserveren voor het individueel uitvoeren van je diensten
  • Je bent een ondernemer die onderscheidend is en durft te zijn
  • Je draagt, in de breedste zin van het woord, bij aan het verhogen van het nationaal werkgeluk 

Wanneer dit het geval is, dan ga ik graag met je in gesprek. Ben je geinteresseerd en kan je mij ervan overtuigen dat jij thuishoort at the Rebelpoint? Mail dan snel naar info@rebelpoint.nl of vul het formulier in naast deze blog. Er is voor een paar ondernemers plek, dus ben er snel bij!