Winnaar van de verkiezing voor de meest positieve ondernemer

In de eerste maanden van 2016 hebben de ondernemers van Elburg zich ingezet voor positief ondernemerschap. Zij wilden elkaar met een verkiezing enthousiasmeren om aan te sluiten bij de trends van de positieve psychologie: een nieuwe stroming binnen de psychologie die zich richt op wanneer mensen (en dus ondernemers en werknemers) op hun best zijn. Vanuit dit oogpunt hebben ondernemers gebruik gemaakt van de onderzoeken die op dit gebied zijn gedaan en hebben zij geëxperimenteerd met praktische tools die zorgen voor meer werkgeluk en succes op de werkvloer!

De verkiezing was voor alle ondernemers een stimulans om actief te werken aan positief ondernemerschap en zorgt voor enthousiasme in de vestingstad. De ervaringen zijn van meerwaarde voor de ondernemers, de medewerkers en de klanten en de gasten van de verschillende bedrijven, omdat enthousiasme besmettelijk werkt!

Inmiddels is de stempagina gesloten. Van de veertig deelnemende ondernemers is de top drie bekend. Op een mooie derde plaats is geëindigd: Muziek- en Eetcafé Woodies. Op de tweede plaats is geëindigd: Kim’s Boutique. En de winnaar van de competitie is: Bistro Restaurant Le Papillon! Reframed wil jullie van harte feliciteren met deze overwinning en de beker is inmiddels in jullie handen.

Alle deelnemende ondernemers mogen hun bedrijf nu een ‘Reframed Business’ noemen. Ze weten hoe ze de vaardigheid van het reframen kunnen toepassen. Reframen is een (denk)techniek waarmee je aan een bestaande situatie een positieve betekenis geeft, waardoor nieuwe (gedrags)mogelijkheden ontstaan. De ondernemers beschikken door een online cursus van Reframed over de kennis en praktische tools, waarmee ze hun werkgeluk kunnen verhogen en behouden. Met positieve uitkomsten voor de organisatie als gevolg. De ondernemers ontvangen een certificaat en een sticker die zij op het raam kunnen plakken, als bewijs van de titel van een ‘Reframed Business’.

Wil jij met andere ondernemers in jouw stad deelnemen aan een soortgelijk programma (zie: www.rebelpoint.nl/stemopelburg)? Neem dan contact op met Reframed!