Suf gesolliciteerd? Je kracht kwijt? Ga floreren!

Je bent prachtig opgeleid en zoekt naar een baan. Je begon vol goede moed, maar ondanks je studie, je eventuele ervaring en al je kwaliteiten word je keer op keer afgewezen. Voordat je het weet keldert je zelfvertrouwen en denk je:

‘niemand zit op mij te wachten’ of ‘wat heb ik nou te bieden’. 

 

Uit onderzoek blijkt dat werkloosheid niet alleen je welzijn aantast, maar ook je persoonlijkheid en het vertrouwen in je eigen kunnen. Wie geen baan kan vinden, wordt na verloop van tijd minder open en voelt zich minder autonoom op intellectueel vlak. Herken jij je hierin? Volg dan de training ‘Floreren’, take back your personal power and get that job! Want ondanks het feit dat je zelfvertrouwen deuken begint op te lopen, is je potentie, je talent natuurlijk nog gewoon aanwezig! Eigenlijk staat het te trappelen om met volle kracht tot bloei te komen. 

Wat je kunt verwachten

De training Floreren geeft je je persoonlijke kracht terug, zodat je echte stappen kunt gaan zetten in je loopbaan. De training is gebaseerd op wetenschappelijke literatuur uit de positieve psychologie en is praktisch opgezet. We sluiten aan bij wat er nú bij je leeft. De training heeft een coachend en bemoedigend karakter en zit vol met toepasbare oefeningen.

  • Plezier, openheid en diepgang; de moed weer in je schoenen!
  • Effectieve oefeningen vanuit de positieve psychologie; we gaan voor resultaat!
  • Steun van ervaren trainers en je trainingsgroep; elkaar versterken!

Wat je gaat leren

  • Hoe je met je gedachten invloed kunt uitoefenen op je emoties
  • Hoe je belemmerende gedachten kunt temmen
  • Hoe je je eigen zelfvertrouwen weer kunt versterken
  • Dat je fouten een leerkans zijn
  • Hoe je je eigen successen en kwaliteiten kan opsporen
  • Hoe je je focus op positieve gebeurtenissen / eigenschappen kan richten

Resutaat

Met de training ‘Floreren’ reboost je je veerkracht en vertrouwen. Hierdoor wordt je presentatie sterker en zo vergroot je je kansen op het vinden van werk dat écht bij je past! En ook daar kunnen we je naast en na afloop van de training bij ondersteunen, bijvoorbeeld door je te helpen bij het veroveren van een werkervaringsplaats of zelfs een baan!

Waar | Wanneer | Kosten

Waar:  De training wordt gegeven op de warm ingerichte locatie van Reframed in de binnenstad van Groningen.

Data: Is dat geen mooie start van je werkweek?                                      

Dagdeel 1: maandag 30 mei 2016 12.30 uur – 16.30 uur
Dagdeel 2: maandag 06 juni 2016 12.30 uur – 16.30 uur
Dagdeel 3: maandag 20 juni 2016 12.30 uur– 16.30 uur
Dagdeel 4: maandag 04 juli 2016 12.30 uur – 16.30 uur

Kosten:
 Heb je een uitkering? Dan kunnen de kosten in sommige gevallen worden vergoed. Vraag ernaar bij je uitkerende instantie of neem contact met ons op. Wanneer je particulier bent, kijken we graag samen met je naar de kosten.

Meer informatie

Wil je meer weten over de training? Onderzoeken of het wat voor je is? Neem dan contact met ons op door te bellen met 06-19258472 (Fransis) of  06-13866932 (Tess). Het intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Mailen kan naar info@talentcareercenter.nl. Of kom naar het gratis loopbaancafé van Talent & Career Center of het gratis ReframedCafé van Reframed. We zien er naar uit je te ontmoeten!

Maak kennis met de trainers 

De training ‘Floreren’ is ontwikkeld door de loopbaanspecialisten van Talent & Career Center en Reframed. Zij hebben bakken vol ervaring met het begeleiden van hoger opgeleiden naar de arbeidsmarkt en zijn trots op de daarin behaalde successen.

Fransis is trainer, coach, inspirator en eigenaar van Talent & Career Center. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van loopbaanontwikkeling en mensen in hun kracht zetten. Met haar ervaring weet zij (groepen) mensen te inspireren, AAN te zetten en succesvol naar werk te begeleiden!

Tess is trainer, coach en toegepast psycholoog en eigenaar van Reframed. Vanuit haar levenservaring en psychologische achtergrond is zij oprecht betrokken bij hetgeen wat de mens beweegt. Tess is in contact met mensen zeer geconcentreerd en toegewijd. Zij stelt de juiste vragen om mensen tot hun ‘eigen antwoorden’ te laten komen.