Rebellen gezocht!

Wist je dat nog geen 30% van de ondernemers en werknemers in Nederland echt gelukkig is in het werk? En dat terwijl werk het grootste deel van onze tijd in beslag neemt. Zonde toch? Dat moet en kan anders! 

Wat kunnen we van rebellen leren?

In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat het de 'rebellen' zijn die gelukkig zijn in het werk. Rebellen in de positieve zin van het woord. Het zijn de ondernemers en werknemers die weten wat ze willen, een duidelijk doel voor ogen hebben, niet met de meute meelopen, zich niet laten tegenhouden, hun hart volgen en verantwoordelijkheid nemen over hun eigen werkgeluk. We zijn er zo goed in om de verantwoordelijkheid buiten jezelf te leggen. Maar eerlijk is eerlijk, er is niemand die vor jouw geluk gaat zorgen. Dat moet je zelf doen.

Dit jaar breng ik mijn eerste boek uit. Hoe het boek gaat heten, dat is nog een verrassing. Wat ik wel kan zeggen is dat ik verhalen nodig heb van rebellen op het werk: RebelStories. Ondernemers met een duidelijke visie en die streven naar gelukkige medewerkers. Medewerkers die in hun huidige baan de keuze maken om dingen te veranderen om gelukkiger te zijn. Medewerkers die hun baan opzeggen om te gaan doen wat ze het liefste willen. 

Ben of ken jij een echte rebel?

Het is niet mijn doel om iedereen tot rebel te maken. Sommige mensen hebben het rebelse meer in zich dan anderen. Wel hoop ik dat anderen je kunnen inspireren dat het mogelijk is om écht gelukkig te zijn in het werk. En daar is vaak maar weinig voor nodig. Want we willen toch niets liever dan dat? Laten we samen het nationaal werkgeluk verhogen!

Dus: ben of ken jij een ondernemer of werknemer...

  •  waar het geluk van afspat?
  • met een doel of droom voor ogen?
  • die zijn verantwoordelijkheid neemt in het werk?
  • die zijn hart volgt?
  • die niet met de meute meeloopt, maar doet waar hij/zij in gelooft?

Laat het weten onder dit bericht of stuur een e-mail naar info@rebelpoint.nl. Leg uit waarom hij/zij zijn verhaal met werkend Nederland moet delen. De mooiste verhalen verschijnen als RebelStory op de Facebookpagina en website van Rebelpoint en krijgen een plek in mijn boek!