RebelBreakfast

Hé, zeg eens eerlijk. Hoe gelukkig ben jij eigenlijk in je werk? Ga je na de vakantie op dezelfde voet verder of kom je in actie? In de Week van het Werkgeluk organiseren wij op 27 september een RebelBreakfast voor de rebellen in Noord-Nederland. Maar! Jij mag alleen bij ons aanschuiven als je het écht aandurft om een #happyrebel te worden.  KLIK EN BESTEL NU!

Week van het Werkgeluk

Steeds meer organisaties realiseren zich dat zij niet om werkgeluk heen kunnen. Voor medewerkers geldt hetzelfde. En ik kan het weten. Toen ik vier jaar geleden mijn missie formuleerde, keken mensen uit alle lagen van organisaties mij vreemd aan. "Werkgeluk? Daar zit toch niemand op te wachten?" Ze hadden gelijk: vier jaar geleden waren de meeste mensen en organisaties nog niet zover. Maar gelukkig is er een positieve verandering gaande. Niet voor niets heeft Happy Office de Week van het Werkgeluk (24 - 28 september) in het leven geroepen. Een week waarin zij, samen met organisaties en professionals uit ons vakgebied, extra aandacht besteden aan werkgeluk. 

Meer energie in je (werk)leven?

Uiteraard supporten wij deze week. Diverse organisaties hebben ons al gevraagd om in deze week een bijdrage te leveren aan het verhogen van het werkgeluk van hun medewerkers. Van RebelBoosts tot RebelBreakfasts: de agenda staat bijna vol. Besteedt jouw organisatie (nog) geen aandacht aan werkgeluk? Geen probleem. In tegendeel: iedereen kan zich inschrijven voor het RebelBreakfast dat wij op donderdagochtend 27 september organiseren in het Kasteel (Groningen). Maar op één voorwaarde: je moet het jezelf écht gunnen om meer energie uit je (werk)leven te halen! 

Geen kaart kunnen veroveren voor de Noorderlinkdagen?

Indien jouw organisatie is aangesloten bij Noorderlink, dan klinkt het je vast niet onbekend in de oren: de Noorderlinkdagen. Op 20 september organiseert Noorderlink een dag die impact heeft en bijdraagt aan meer werkgeluk in Noord-Nederland. Uit verschillende hoeken horen wij dat medewerkers vechten voor een kaart voor dit congres. In de positieve zin van het woord. Mede voor deze mensen organiseren wij dit RebelBreakfast precies een week na de Noorderlinkdagen. Want ook jij verdient het om met jouw werkgeluk aan de slag te gaan!

 

 

 

Een energieke boost voor je werk (inclusief ontbijt) voor slechts €15,00 

Ga naar https://weekvanhetwerkgeluk.nl/overzicht-events/ voor meer informatie over de Week van het Werkgeluk en het RebelBreakfast. Twijfel je geen seconde meer en heb je geen informatie meer nodig? Dan is dit de kortste klap: Tickets RebelBreakfast. Aanmelden kan tot 14 september. Let op: er zijn slechts 100 plekken beschikbaar! 

Een RebelBreakfast voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op via info@rebelpoint.nl of 0652238498 voor de mogelijkheden.