Nieuw: ReframedTalks

ReframedTalks zijn inspiratiebijeenkomsten die Reframed in haar pand organiseert. Reframed nodigt experts uit en geeft hen een podium, zodat expertise gedeeld wordt en mensen geinspireerd raken. Alle talks zijn gerelateerd aan het thema werkgeluk. Een paar weken voor de geplande talks zullen we een evenement aanmaken op Facebook, waarin je kan aangeven of je aanwezig zal zijn. Hierin zullen ook de laagdrempelige kosten vermeld worden. Dus: like onze Facebookpagina en houd deze in de gaten! 

Noteer de volgende data alvast in je agenda:

Positieve psychologie en het brein
Agnes Schilder is een expert op het gebied van de positieve psychologie en het brein en weet deze twee thema's op een inspirerende en toepasbare manier over te brengen. 

Datum: 26 mei 2016 om 19.00 uur

Dress for succes
Ruth Hut van La Moda in Drachten zal aan iedereen een persoonlijke kleuranalyse (t.w.v. €65,- euro) geven, waardoor je je beter kan presenteren op de arbeidsmarkt. Nooit meer de verkeerde kleuren in je garderobe! 


Datum: 14 juni 2016 om 19:00 uur

LinkedIn
"Als je weet wat je wil, dan kan LinkedIn je daarbij helpen!" Arjen van Leeuwen spreekt over hoe je LinkedIn effectief kan inzetten in de zoektocht naar (nieuw) werk of om in contact te komen met professionals. 

Datum: 7 juli 2016 om 19.00 uur