Grand Opening

Gisteren was het eindelijk zover! Na wekenlange voorbereidingen heeft Reframed haar deuren officieel geopend. We kijken terug op een fantastisch openingsfeest en zijn dankbaar voor de grote opkomst en de betrokkenheid van professionals uit alle hoeken van de arbeidsmarkt.  

Prosecco op de stoep en het doorknippen van het lintje vormden de start van onze Grand Opening.  Hiermee hebben we officieel ons authentieke en hippe pand aan de Nieuwe Ebbingestraat geopend. En dat in onze mintgroene werkschoenen die gesponsord zijn door Idenza (www.idenza.nl).

Met trots mochten wij, met Henk de Jong tussen ons in, de visie en missie van Reframed presenteren aan de gasten. Wij vroegen de gasten om hiervoor hun mobiele telefoon uit hun zak te pakken. “Reframed beschouwt en benadert werkgeluk als de batterij van een mobiele telefoon die bijvoorbeeld wordt opgeladen van 60 naar 80 procent. Veel mensen zien werkgeluk als twee uitersten: je hebt het of je hebt het niet (0% of 100%). Wij zien werkgeluk niet als een eindbestemming (100%), maar als een werkwijze. Dat mensen zelfstandig weten waarin zij dagelijks hun werkgeluk kunnen vinden. In onze training en coaching dagen wij mensen uit om te vinden en verfijnen wat zij echt belangrijk vinden, leuk vinden en goed kunnen. De volgende stap is dat Reframed verwacht dat mensen het lef tonen om hun grenzen te verleggen, zodat zij hun eigen werkgeluk creëren! Daarom is het de missie van Reframed om het nationaal werkgeluk te verhogen.”Henk de Jong onderstreepte dit: “Je eigen leven leiden en dus niet het leven van een ander. Wat heel veel gebeurt.”

   

Na het openingswoord hebben we deze feestelijke gebeurtenis uitbundig gevierd. Marleen (de zus van Anique) en Willemien zorgden voor livemuziek en St. Bastian voor een lekkere vibe achter de draaitafel. En de munt en limoenen zijn op, want de gasten waren fan van de Mojito’s. En de voetbaltafel stond er natuurlijk niet voor niets: een knipoog naar Henk en een voorbeeld van werkplezier. Alle gasten en iedereen die ons geholpen en gesponsord heeft: ontzettend bedankt!