Is jouw organisatie hét voorbeeld van een bedrijf vol met gelukkige medewerkers of wil je er juist achter komen in hoeverre jouw medewerkers gelukkig zijn? Doe dan aanstaande dinsdag 10 oktober mee aan de challenge van Rebelpoint!

10 voor TP!

In het kader van het 10-jarig bestaan van de opleiding Toegepaste Psychologie gaat Rebelpoint in Groningen de straat op om te rebelleren. Uit onderzoek blijkt dat geven gelukkig maakt. Dit is de reden dat toegepast psychologen (in opleiding) op deze dag a random act of kindness uitvoeren. Met deze actie wil de opleiding iedereen inspireren in beweging te komen voor een samenleving waarin het draait om het versterken van sociaal geluk.

De challenge

Rebelpoint richt zich op geluk binnen bedrijven en dit is de reden dat wij op 10-10 op zoek gaan naar het gelukkigste bedrijf van Groningen. De Uurwerker in Groningen is een goed voorbeeld van een Rebelpoint in Groningen, wat maakt dat zij de challenge supporten.

Wat moet je doen?

Wil jouw bedrijf ook deelnemen aan de challenge? Laat één persoon uit het team een e-mail sturen naar  info@rebelpoint.nl.  Vermeld in de mail dat jullie mee willen doen met de challenge, wat de naam en locatie zijn van het bedrijf waar jullie werken en op welk telefoonnummer wij jullie kunnen bereiken. Als reactie op deze e-mail ontvang je van ons een bericht met instructies. Like daarnaast de Facebookpagina van Rebelpoint om kans te maken op een waardebon van €50,00 van de Uurwerker in Groningen. 

De winnaar

Ieder bedrijf dat meedoet maakt kans om het gelukkigste bedrijf van Groningen te worden. Hoe? Dat verklappen we natuurlijk niet! Het gelukkigste bedrijf van Groningen wordt beloond! Durf jij met andere organisaties in Groningen de race aan te gaan? Doe mee aan de challenge en stuur ons vandaag nog een e-mail.