Cheersing News! 

Eindelijk mogen we het met jullie delen. Wij, Tess en Anique, zijn vandaag officieel een samenwerking aangegaan binnen Reframed en openen binnenkort de deuren van ons pand aan de Nieuwe Ebbingestraat in de binnenstad van Groningen! Graag nemen we jullie mee in deze gave ontwikkelingen. 

2015

Na mijn afstuderen had ik, Anique, al de sprong in het diepe genomen om mijn werk als toegepast psycholoog vorm te geven op de manier waarop ik dit het liefste wilde. Een eigen bedrijf waarin ik kan doen wat ik belangrijk vind, wat ik goed kan en waarin ik een waardevolle bijdrage kan leveren. Ik ben dankbaar voor de ontwikkelingen en trots op de opdrachten die ik heb mogen doen. In de loop van 2015 besefte ik mij dat ik twee dingen nodig had om nog meer te kunnen doen van dat wat ik het liefste doe, namelijk: een ruimte om klanten te ontvangen en mijn diensten aan te bieden en een partner met dezelfde drive en achtergrond als ik. 

Graag stel ik aan jullie voor: Tess Salverda - Schra! Als toegepast psycholoog begon na het afstuderen in juli 2015 haar zoektocht naar werk waarin zij haar visie kwijt kon. Zij nam liever losse klussen aan zonder baanzekerheid die aansloten bij wat zij echt wilde doen, dan dat zij een vaste baan had waarin zij niet kon doen wat zij belangrijk vindt. Zo is zij in contact gekomen met Reframed en heeft zij zich op vrijwillige basis ingezet om bezig te blijven met werk dat haar fascineert. Onze gedeelde fascinatie voor de positieve psychologie hield ons dagen en nachten in gesprek en zorgde voor fantastische sparringsmomenten. Onze samenwerking zorgde voor de gelegenheid om het pand te huren waarin Reframed thuishoort. Een antwoord op onze zoektocht in 2015 is het begin van een mooie start in 2016.

afbeelding Cheersing News!

2016

Vandaag was het moment daar en zijn wij officieel de samenwerking aangegaan binnen Reframed. Daar proosten wij op! Onze visies zijn samengekomen in onze gezamenlijke missie om het nationale werkgeluk te verhogen. Lees hierover meer op deze website. 

Binnenkort gaan onze deuren open en is Reframed iedere werkdag geopend aan de H.L. Wichersstraat 7a in de binnenstad van Groningen. Hier gaan wij onze diensten uitvoeren. Deze start van 2016 kan natuurlijk niet zonder een feest, dus houd onze website in de gaten! 

We zien ernaar uit om je te mogen ontvangen bij Reframed!